Sider

søndag den 23. oktober 2011

SIDSTE FERIEDAG

Den fløj afsted den efterårsferie. Nogle ferier har været hyggeligere end denne. Meget hyggeligere. Ferier ved Vesterhavet i en hytte eller et sommerhus med spilaftener, gåture langs vandet, lækre frokoster, shopping i en lille hyggelig badeby eller gerne flere.


Denne har været en anden slags ferie - en arbejdsferie. Det er også ok. Engang imellem er de nødvendige for at komme videre med de ting, man ikke når i dagligdagen. Og nogle gange har det været dejligt at få nået en masse ting og at kunne se det visuelt og efterfølgende glædes over det.


Sådan var det bare ikke denne gang. Det hele er gået så langsomt med arbejdet. Som om der slet ikke rigtigt er sket noget videre. Meget af det, der har fyldt har været den konstante oprydning i hele huset, der sander til så let som ingen ting, når der er noget stort igang. Og det at der pludselig bor to på et værelse og alle den enes ting er opmagasineret rundt omkring i huset.


Mens det sidste tørrer, (på det værelse der er under istandsættelse), er døren dertil hermestisk lukket. BASTA! Jeg snuppede dog lige et par pics, for dem der gerne vil følge lidt med.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar