Sider

mandag den 24. oktober 2011

JUL - DET ER COOL...

Sådan er det bare for mig. Jeg er nødt til at starte lige så stille med jul nu. Ikke i den forstand at jeg kunne finde på at pynte. Faktisk blev det sent hen i december måned sidste år fordi det kom helt bag på mig med julen og fordi jeg havde meget andet at gøre.

Der er bare det at julen giver anledning til at være kreativ - og det elskeeeeeeeer jeg jo, og så er jeg altså nødt til at forholde mig lidt til det allerede.

Her er julepynten sjældent den samme år efter år. Noget som min kusine Sarah ofte har problematiseret. Jeg har lavet juledekorationer med hende i snart 20 år i den sidste weekend inden december. Hvert år kommer hun trofast med de samme farver, former og det selvsamme lys. Hendes jul er traditionel og rød, grøn og guld. Mens hun laver sine dekorationer, så finder jeg på alle mulige andre ting. Hænger ud udenfor og spaymaler, klipper og klistrer og hvad jeg nu ellers kan finde på. Hvis jeg husker rigtigt, så blev vi vist enige om at være kreative på en anden måde i år. Det vil sige ingen dekorationer men mere ovre i klippe og klistre afdelingen.

Jeg er lige så stille startet med at opsnuse ideér. Fik det nye BoligLiv ind ad døren i ferien og allerede her opstod et par ideér.

Og på en tur i ILVA måtte jeg bare købe to smukke kugler.Så lover jeg også at trykke på¨pause-knappen til det med julen lidt endnu...

2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig til at følge med, når julepynten begynder at tage form :)

    SvarSlet
  2. Hej og mange tak. Håber at få lavet en masse julepynt som jeg plejer - elsker det. Jeg glæder mig også til at følge din blog. Kan rigtig godt lide det grafiske udtryk. Desværre kan jeg ikke selv finde ud af at lave en anden overskrift. Kh Helle

    SvarSlet