Sider

lørdag den 29. oktober 2011

FREDAGS-SALATEN

Fredag er i vores familie synonymt med oksekød - og gerne det røde. Den eneste, der ikke kan lide det alt for rødt - er mig.


Det er så nemt, for den ene dag skal vi ikke forholde os noget særligt til, hvad vi skal have at spise og alle der kender os ved det også.


Tilbehøret og kødet kan selvfølgelig variere, og det skal det også. Vi bli'r trods alt lidt trætte det samme fredag efter fredag.


Min yndlingssalat for tiden var en del af tilbehøret denne fredag.


Opskriften får du her:




Fredags-salaten

Hjertesalat
Ruccola
Rød lollo rossa
1-2 æbler i fine skiver
  Tranebær
Valnødder
Blåskimmelost (el. anden)
Sød olie/eddike dressing

Skær æblerne i skiver med skrællen på og vend dem i dressingen. Skyl salaten og læg de 3 forskellige salater på en tallerken. Læg æblerne ovenpå og tilsæt de øvrige ingredienser. Til slut smuldrer du osten på i mindre stykker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar