Sider

lørdag den 15. oktober 2011

FØRSTE FERIEDAG

Så blev det endelig efterårsferie. Har ventet og glædet mig. Og som altid når jeg skal holde ferie, er perioden op til super hård fordi jeg skal nå at gøre en masse arbejde færdigt.

Den første dag skal nydes, for ugen skal primært bruges til at istandsætte min ældste søns værelse. Det trænger. Og det er det sidste i køen, så er der ikke flere der mangler. Hm - måske vi så bare skal starte forfra? Det er noget af det værste ved at være husejer, synes jeg, men omvendt - om det trænger eller ej, så vil jeg nok altid "trænge" til at lave lidt om, fordi jeg ikke simpelthen ikke kan lade være. I LOVE IT!

Nå, men istandættelsen af det før omtalte værelse - på kun 10 km, omhandler: opsætning af gipsloft (og derved utallige slibninger), slibning af vægge, opsætning af tapet på et stk. væg, nye fodlister, ny dørkarm, ny dør, nyt gulv (der skal "fange" det andet, så gulvet er gennemgående i hele huset),  nyt skrivebord (køber bukke som skal males og lægger en plade på), maling af hele molevitten (incl. radiator og vindue).

Egentlig er min konto for overskud til istandsættelse overtrukket, men efter nøje overvejelse, valgte vi at overtrække yderligere for ikke at overtrække på den mentale konto. SO IT SHALL BE!
Men inden, så vil jeg nyde min kaffe og en masse gode blade!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar